Toko Djaya Makmur - wie zijn wij?

Al ruim 30 jaar een begrip in Alkmaar.

Bekijk ons menu Bestel nu direct online

Wie zijn wij?

Sinds 2 september 2019 hebben Robin en Barbara Duijneveld de kans gekregen om de mooie Toko Djaya Makmur over te nemen van John en Sandy.

Robin is al 15 jaar de kok van Djaya Makmur en heeft van Sandy in al deze jaren de kneepjes van het vak goed geleerd. Dat Robin al 15 jaar de kok hier is, weten veel klanten niet. Hij is immers een Hollandse jongen en die verwacht je toch niet in een Indonesische toko.

Het is niet helemaal toevallig dat Robin bij Djaya Makmur als kok is begonnen. Barbara heeft hier in haar studententijd meerdere jaren gewerkt als verkoopster. Robin was toen nog een kok voor de Nederlands/Franse keuken. Hij vond het Indonesische eten altijd erg lekker. Barbara nam wel eens wat mee naar huis, maar ook bij de Indonesische schoonfamilie kon hij het eten erg waarderen. Robin wilde daarom ook graag de Indonesische keuken eigen maken. Bijna gelijktijdig hadden John en Sandy toevallig een kok nodig en wisten dat Robin al kok was. Zo is Robin kok van Djaya Makmur geworden, waarbij Sandy hem alle kneepjes van het vak heeft geleerd.

Toen John en Sandy op een dag aangaven nu echt met pensioen te willen gaan, waren wij zeer vereerd dat wij de kans kregen om het stokje van hun over te nemen.

Wij zijn zo trots op Djaya Makmur! Een kleine toko in het centrum van Alkmaar die al zoveel jaren, vele mensen kennis heeft laten maken met de heerlijkste gerechten van Indonesië. De kracht van Djaya Makmur ligt in de lekkere gerechten, de betaalbare prijs en de vriendelijkheid en deskundigheid van onze verkopers.

Wij willen daarom heel graag dat deze toko nog veel langer een begrip blijft in Alkmaar. Wij zijn ongelofelijk blij dat wij onze droom waar kunnen maken en kijken uit naar nog 30 jaar Djaya Makmur!

Robin en Barbara Duijneveld

Contact

Toko Djaya Makmur
Hoogstraat 6
1811 KV Alkmaar
tel:(072) 512 42 04
e-mail:info@djayamakmur.nl

Openingstijden

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 11.00 - 20.00
  • woensdag: 11.00 - 20.00
  • donderdag: 11.00 - 20.00
  • vrijdag: 11.00 - 20.00
  • zaterdag: 11.00 - 20.00
  • zondag: 13.00 - 20.00

Afwijkende openingstijden

  • 31 december gesloten
  • 1 januari gesloten
Icons made by Freepik from www.flaticon.com